American Life

VIAŢA PLINĂ DE AVENTURI ŞI PERIPEŢII A LUI CRISTI ÎN AMERICA.

Friday, May 27, 2005

Rest & Relaxation

Încet, încet, a trecut şi prima săptămână.

Duminică am fost la un restaurant cu specific argentinian împreună cu Roxana, mătuşa ei, vărul ei şi prietena lui. Ea tocmai avusese festivitatea de absolvire a facultăţii cu o zi înainte aşa că ieşisem să sărbătorim. Cu această ocazie vă recomand ca atunci când nimeriţi la un restaurant spaniol sau sud-american, neapărat să încercaţi Sangria, un vin roşu cu bucăţi de fructe. Good stuff.

Luni am mers împreună cu vărul Roxanei la Museum of Natural History, unde se deschisese o nouă secţiune despre dinozauri. Câteva descoperiri noi, dar nimic extraordinar. Eu mai vizitasem muzeul anul trecut în august, aşa că n-am stat foarte mult. Marţi şi miercuri m-am plimbat prin oraş, pe la magazine de calculatoare şi bookstores. Timp să ai de pierdut, că sigur găseşti ce să faci.

În rest, am început să ne uităm după un alt apartament în care să ne mutăm (Roxana stă acum într-o garsonieră în care abia încap lucrurile ei, ce să mai vorbesc de ale mele). Am găsit ceva oferte, rămâne să mergem să le şi vedem. Poate weekend-ul ăsta. M-am uitat şi după telefoane, dar până acum n-am găsit ceva să îmi placă. Prea bulky şi crappy.

Tot săptămana asta am încercat şi o shawormă de la un mini-restaurant arăbesc din colţ. Mai bine mă abţineam, că tare naşpă a fost. În caz că vă întrebaţi, n-are nici o legătură cu shaworma pe care o avem în România, asta fiind un amestec de carne condimentată şi prăjită, cu salată, roşii şi castraveţi, plus ceva sos pe deasupra. Din tot amestecul, doar legumele erau comestibile – ceea ce ar trebui să spună multe având în vedere că aici legumele nu prea au gust. Verdict: mai bine te duci şi mănânci iarbă.

posted by Cristi at 9:35 am  

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI