Yummies

În urmâtoarele zile mi-am făcut toate poftele culinare, hăpăind toate bunătăţile de care am fost lipsit timp de trei luni. Miercuri mi-am luat salată de fructe de la chinezii de jos (am mâncat fructe de la ei toată iarna trecută) şi am luat prânzul cu foştii colegi (care lucrează în apropiere) la Mongolian Grill. Vodka sauce pizza Joi dimineaţă am adus donuts, cum obişnuiam să fac înainte să plec. Se pare că lumea a ţinut minte tradiţia, că s-au înfiinţat să înfulece. Kamicia m-a “certat” că atat timp cât am fost în România a slăbit 10 pounds şi acum o să le pună la loc dacă m-am întors cu donuts on thursdays şi biroul plin de dulciuri. La prânz avea poftă de pizza, aşa că am mers la Prazo pt delicioasa vodka sauce pizza (pictured). Nu mă întrebaţi ce legătură există între vodcă şi vodka sauce, că n-aş putea să vă spun. Dar pizza e super bună 🙂

Seara m-am văzut cu Adela, prietena lui Poe, care e aici pt 6 luni la un doctorat. Am ajuns mai devreme la întâlnire aşa că mi-am petrecut o bună bucată de timp în Toys ‘R Us, admirând secţiunea de LEGO. Am făcut şi câteva poze, dar fără blitz aşa c-au ieşit cam blurry.

Star Wars diorama
Star Wars boxes
LEGO Creator boxes

Cu fata am fost la Olive Garden, un chain de restaurante italieneşti destul de mişto şi ne-am petrecut seara povestind despre România, Spania şi punctualitatea legendară a lui Poe.

Green tea frap

Vineri a trecut foarte uşor, Scott fiind plecat în Florida (avem nişte offices şi acolo) aşa că am avut o zi liniştită, fără nici o bătaie de cap. Mi-am reluat obiceiul de a face un Starbucks run pe la 3-4, pentru a mă aproviziona cu băutura favorită: green tea frappuccino, prescurtat green frap, alintat green crap. Chestia verde din poză (the other thing e un banana-coconut frappuccino). Good stuff.

Seara, acasă, m-am hotărât în sfărşit să-mi iau domeniu (mă bătea gândul de ceva vreme să am un domeniu personal şi ceva hosting) aşa că m-am pus pe săpat de nume. enderusa.com era available, dar vroiam ceva mai “oficial” ca să pot să-mi pun şi resume-ul pe el. Pt blog & chestii aş fi preferat un nume mai cool, dar cum n-am găsit mare lucru am luat într-un final cristianradu.com şi cristianradu.name (redirectat la primul). Mi-am luat şi hosting, de la GoDaddy, respectiv un plan cu 500GB pt 7$ pe lună. So far, foarte mulţumit.


About this entry