Paintballin’

Queens Boulevard La 6 eram în picioare, buimac de somn, şi căutam cu ce să mă îmbrac cât să mă protejez mai bine (hanorac cu glugă ftw). Pe la 7 fără ceva ajunge şi Francis, mă ia pe sus şi o luăm spre Manhattan după Yacine şi Will. Aveţi în dreapta o poză de pe Queens Boulevard, care se temină în Queensboro Bridge, care dă în Manhattan (în stânga se vede Empire State Buildingu’). După ce i-am săltat şi pe băieţi, am luat-o spre Jersey. Prin Holland Tunnel, apoi pe NJ Turnpike, vreo oră. Când ne-am apropiat de locaţie lumea a zbierat că le e foame (eu mâncasem ceva acasă) aşa că am tras pe dreapta la prima chestie disponibilă, respectiv un McDonalds. Cât ăştia au ronţăit chestii de breakfast eu m-am delectat cu un apple pie (mai mişto ca alea din Rom).

Am ajuns într-un final şi la locul de împroşcare cu vopsea. Am făcut joncţiunea cu restul băieţilor – Fitim cu fratele lui, Ethan cu un amic (Lin, cu care am fost şi la pescuit în vară), başca o grămadă de lume de la FlyCell. Practic paintballu’ era o chestie organizată de companie, unde fiecare avea dreptul să-şi aducă oricâţi prieteni vroia. Cu ocazia asta mi-am cunoscut şi câţiva din viitorii colegi.

Ne-am împătrţit în două echipe de câte 10 oameni şi dă-i şi luptă… Pădure, câmpuri amenajate, tranşee, forturi. Deathmatch mostly, dar au fost şi câteva runde de CTF. Am jucat cam 2-3 runde pe un field şi apoi ne mutam la altul. Şi tot aşa până pe la 4 pm, când s-a dat stingerea (din motive de lăsarea întunericului). Rezultate: 2 headshoturi (pe care le-am dat, nu le-am luat :p) şi practic no injuries. Chestie care nu se poate spune despre Francis şi Will, care au plecat fiecare cu ditamai umflătura pe gât.

Francis şi Will
Eu şi Francis
Ethan
Yacine, Will, Francis
Lin şi Ethan
Me
Me again
Fitim între frate-su şi Ethan
Close-up
Yacine pozând pt Al Jazeera
Me in full gear
Francis şi Yacine, ready to go

La plecare ne-a prins o foame din aia apocaliptică, de eram în stare să mâncăm şi pietre. Aşa că punem tehnologia la muncă şi 15 minute mai târziu aveam pe GPSul lui Ethan coordonatele a vreo 5 diner-uri, aflate prin telefon de pe net (de la alt frate de-al lui Fitim). Cum dăm noi să plecăm în trombă spre locurile de înfulecat, constatăm că imediat la ieşirea din field sunt vreo 3 restaurante, aşa că am tras rapid pe dreapta. Am băgat o masă copioasă – şi binemeritată după o zi de militărie – eu cu fish & chips (de când am fost în Anglia tot caut un local care să aibe fish & chips la fel de mişto ca ăia de acolo. am still looking…), restul cu ditamai burgerii (accurately named “bellybusters”). În rest, glume, miştouri, voie bună. În special Ethan a fost ţinta, deoarece avea reputaţia că-şi împuşcă (accidental) colegii de echipă, ceea ce s-a şi întâmplat, Fitim trezindu-se cu o bila de la el în spate…

After am spart gaşca, fiecare cu maşinile lor, şi dă-i spre casă. I-am lăsat pe Will şi Yacine acasă în Manhattan, ocazie cu care eu şi Francis am făcut un pitstop la Starbucks şi-am plecat cu un green frap şi un mocha frap (cam la fel cu ce beau eu, dar cu cafea). Acasă, cu toate că eram rupt de oboseală, green tea-ul şi-a făcut efectul şi m-a ţinut treaz câteva ore bune. Pe care le-am petrecut scriind la blog despre primele zile…


About this entry