AdTech ’06

Dumincă m-am sculat târziu, dar tot obosit că am dormit cam prost. Netul făcea figuri în continuare, aşa că nici măcar n-am putut să mă dau pe web în pace. Roxana mergea cu Slava la mătuşa ei (el de obicei lucrează duminica şi de-aia merge singură) aşa că eu am zis pas (io n-am probleme cu tipul, dar am înţeles că el are issues, aşa că mai bine îi las în pace). Am frecat blogul toată ziua, mai scris un pic, mai jucat cu CSSurile… Pe la 3 am încercat să dorm un pic, dar n-am avut prea mare succes.

Seara au fost – finally – desenele pe fox (de la 8 la 10 bagă Simpsons, Family Guy, American Dad şi War at Home), aşa că măcar m-am distrat un pic. Cum Roxana întârzia (după masă se dusesera toţi să vadă Borat) am mâncat nişte resturi de prin casă şi m-am culcat.

Bad idea. Cu resturile mă refer. M-am trezit luni cu nişte crampe de toată frumuseţea, aşa că l-am sunat pe Scott că stau acasă şi lucrez remote. Mă rog, n-am făcut nimic în afară de scris la blog. Seara am dat o tură cu maşina prin Astoria să facem ceva cumpăraturi (de obicei luăm chestii duminica, când plecăm de la mătuşa).

Side-note: ce-nseamnă să ai prieteni – stai o zi acasă că te doare burta şi primeşti SMSuri de la toţi foştii colegi care te întreabă dacă ai nevoie de mâncare, medicamente, anything.

Marţi la muncă, era zi de inaugurare. Pt blogul meu, that is. Dat mail la lume (mi-era lene de scris aşa că a ieşit ceva mai criptic ca de obicei) şi anunţat foşti colegi de facultate (am fost plăcut surprins la începutul anului când persoane de care nu mai ştiam de mult s-au plâns că nu am mai scris nimic în blogul vechi). Ca legile lui Murphy să fie respectate, site-ul a fost picat vreo câteva minute, din motive necunoscute. Dar şi-a revenit repede aşa că a fost ok.

La lunch am fost la mongo, iar după-amiaza m-am delectat cu un episod de southpark (ăla cu scientology). La 6 si un pic, toată firma a ridicat ancora şi am plecat spre party.

Errr… am uitat să vă spun ce-i cu party-ul. So, în fiecare an, firma noastră dă o petrecere (numită AdTech) pentru parteneri, clienţi şi cine mai lucrează cu noi (termenul oficial e “people from the industry”). Anul trecut n-am participat din pacate pt că eram în perioada cu şcoala şi aveam cursuri în ziua respectivă. Am auzit c-a fost drăgut, ştiu că Francis s-a făcut pulbere şi a trebuit să-l ducă Scott acasă.

Revenind, anul ăsta party-ul avea loc într-un club al cărui proprietar e chiar CEOul nostru, Michael. Ca un amănunt interesant, clubul are burlesque shows every night. Adică striptease pe româneşte (mă rog…), dar nu cu frecat de bară, ci à la cabaret. Respectiv vine domnişoara, pune un scaun în mijlocul sălii, între mese, şi începe să danseze pe muzică. Şi încet, încet, mai scapă de câte o hăinuţă (probabil i se face cald de la dans) până rămâne… cum vrea ea sa rămână. De obicei în lenjerie (mai mult sau mai puţin completă).

Pe lângă show-urile de care ziceam, ne-am mai delectat privirile cu o mulţime de invitate (mostly girlfriends/wives din păcate) care au venit îmbrăcate… interesant să zicem, pentru valori foarte slutty ale cuvântului interesant. A certain miss in a blue dress comes into mind, care probabil îşi luase rochia cu vreo 4-5 numere mai mică cred, pentru că suprafaţa de acoperire a anumitor body parts era… ce mai, că nu prea era… Acoperire, that is. Anyway, nobody complained 😀

Nici ospătăriţele n-au fost mai prejos, dar la ele măcar te aşteptai să fie tinere şi drăguţe. S-au tot perindat printre noi şi ne-au adus tot felul de warm appetizers şi alte chestii mici şi bune. Totul free, că de-aia era barul şefului :p De băut am luat nişte vodka & cranberry (trebuie să mai învăţ băuturi că ştiu vreo 2-3 şi numa’ din alea îmi iau… că berea nu-mi prea place). Pe la 11 am ridicat ancora şi am shareuit un taxi cu Scott (el stă oarecum în aceeaşi zona cu mine). Acasă speram că mai apuc să scriu la blog dar am cazut lat.


About this entry