Chinese buffet

So today am fost toată ziua după mobilă. Întâi la Levitz (un chain mare de furniture), apoi la IKEA, în Long Island. Cu o pauză la prânz când am fost să mănânc la mătuşa Roxanei.

Am făcut o grămadă de poze la mobilă (ca să mă uit la ele în detaliu acasă) şi am găsit destule lucruri care să-mi placă. O să mă mai uit şi weekend-ul viitor probabil să văd ce mai e şi prin alte părţi (că în timpul săptămânii sigur nu o să am timp) şi le cumpăr.

Oh well, când eram la IKEA m-a sunat Francis că dacă tot sunt în Long Island să mergem la un bufet chinezesc de care tot îmi povestise – East Buffet. So, el a venit cu Audrey şi l-am chemat şi pe Ethan că stă relativ aproape. Foarte marfă restaurantul, am încercat tot felul de chestii cunoscute şi mai puţin cunoscute…

My first plate
Francis' oysters
Frutty

Yup, that’s a crab leg over there in the first pic. Francis a luat şi oysters, dar noi restul n-am avut curaj. Mai ales că ne-a zis că au gustul exact cum te-ai aştepta să-l aibă, şi la cum arată… brrr.

Ca desert eu am băgat nişte fructe, tapioca soup şi mango pudding (yummy). Şi îngheţată, dar p’aia n-am mai putut să o termin. Apoi, cu burţile pline, ne-am întors şi noi la casele noastre.


About this entry