Homewarming Saturday

Nu vă speriaţi, nu la mine acasă (unde nu e încă nimic), ci la nişte prieteni. În Jersey. Respectiv Roman şi Jennifer, care s-au mutat acolo luna trecută.

Cum Rob venea şi el cu maşina (că trebuia s-o aducă şi pe aia mică) am venit cu el şi cu Nikky. Am ajuns pe la 1 jumate acolo şi i-am aşteptat şi pe ceilalţi (Bogdi, Renee, Linh şi Miguel).

Roman's house

Cum era şi normal, atracţia principală a constituit-o Avery (the baby), mai ales pt gagici. Şi dă-i şi pupă-l, joacă-te cu el, fă-l să râdă, etc. Copilu’ n-avea nici o treabă, fiind fascinat de TV.

Look at the camera!
Tickles

Pe la 2 am mers cu băieţii să ridicăm mâncarea, respectiv două platouri imense de sushi. Care a fost excelent, btw. Cum Jennifer tocmai îşi luase o maşină nouă (un Subaru) am facut un drive-test cu ea. Concluzia e ca tracţiunea integrală rulz!

Jenny's car
Rob's new car
Bogdi's plate :)

Ultima poză e cu nr. de înmatriculare al lui Bogdi, de se prinde lumea că e român 🙂 Lumea care ştie româneşte that is. Oh, and here’s the food:

Sushi

Ne-am jucat şi cu porcuşorul de guineea – îl cheamă Basil – care s-a arătat foarte încântat de atenţia acordată.

Petting Basil
Hello!
I see you!

And so on and so forth. Mâncare din belşug (Roman găteşte excelent), băutură (de care nu ne-am prea atins) şi alte chestii. Spre seară am jucat mima vreo două ore (boys against girls, as usual) şi pe urmă Roman mi-a arătat ce se mai joacă pe calc.

Roman & Jenny
Nikky & Rob
Avery and her dad
Linh, Avery & Rob
Baby with Bogdi, Miguel & Renee
Going up!

Eu cu Bogdi, Renee şi Miguel am plecat pe la 9 (restul plecaseră mai devreme ca să culce bebe-ul) şi la 10 fără ceva eram acasă. M-am apucat să fac un house plan în Visio după schiţele pe care mi le făcusem ca să îl am a doua zi când mă duceam la uitat după mobilă, dar la un moment dat mi-am adus aminte că nu mai am cerneală la imprimantă aşa că am amânat proiectul. Staţi liniştiţi că o să-l pun pe net când e gata.


About this entry