Weekend recap

Vineri am fost să-l sărbătorim pe Francis, la împlinirea a 9 ani de la frumoasa vârstă de 21 de ani (ca să-l citez exact). A făcut omu’ rezervare la o chestie numită Russian Vodka Room, şi după work ne-am înfiinţat cu toţii – vreo 20 de oameni în total – colegi de muncă, foşti colegi de muncă şi vechi colegi de liceu. Şi Audrey (nevastă-sa), normal. Am băgat shoturi dupa shoturi (la ăştia paharele de shot erau de vreo 3 ori mai mari decât cele normale), din chestii gen peppermint vodka, strawberry vodka, peach vodka, apricot vodka, apple vodka… înţelegeţi voi. Cum nu mâncasem mai nimic (am comandat nişte appetizers dar la câţi eram s-au topit imediat) băuturile şi-au făcut efectul foarte rapid şi eficent. Practic nu mai ştiu exact ce-am făcut după al treilea shot, dar ştiu că mă hlizeam de zor cu o fostă colegă de-al lui Francis de la fostul job. Spre final mi-am mai revenit un pic, dar restul au dat bătaie în continuare. În concluzie, când am plecat (oarecum am fost daţi afară din bar) eu şi cu Audrey eram singurii coerenţi (am zis coerenţi, nu treji) aşa că l-am suit pe Francis într-un taxi (în stare pulbere) şi duşi am fost spre casă. Restul ne-au povestit luni că au mai avut ceva aventuri, dar nu-şi mai aduceau aminte mare lucru…

Sâmbătă dimineaţă am fost la Home Depot să mă uit de corpuri de iluminat. N-am rezolvat mare lucru, că am dat de nişte incompetenţi care habar-n-aveau să-mi zică ce-mi trebuie. O să încerc alte variante. Pe urmă am fost la apartament şi timp de vreo 4 ore am spălat şi frecat tot ce se putea, să fie spotless. Seara am mers la un restaurant – Outback Steakhouse – pentru că era ziua mătuşii Roxanei. Nu mai intru în detalii cu ce-am mâncat şi băut că iar vă plângeţi prin commenturi.

Duminică era ziua nunţii lui Elliott (rememeber că am fost la bachelor party-ul omului săpt trecută), aşa că pe asta s-a dus ziua. A fost undeva în Long Island, la ditamai vila, cu camere imense, fântâni arteziene, statui, candelabre şi alte drăcii care ar face să tremure de fericire orice gagică pe care o apucă pofta de măritiş. Cam prea somptuos pt gustul meu, dar ce să zic, a fost frumos. Drăguţ speech-ul rabinului (mireasa e jewish), open bar-ul (adică free drinks, tot ce vrei) şi cantitatea incredibila de mâncare (multă şi variată). De gagici nu mă întrebaţi, că n-am ce povesti.


About this entry