Screwing around

…and nailing too 😀

Sâmbătă – Delivery

Am ajuns la apartament pe la 10, când începea time window-ul pe care mi-l dăduseră ăia de la Sleepy’s pt saltea (10-2). Şi patul tot cam în perioada asta trebuia să vină, iar restul chestiilor (de la IKEA) mai târziu, între 1 şi 5.

Mi-am petrecut dimineaţa curăţând frigiderul şi jucându-mă cu noul aspirator. Care e un fel de OZN, mă mir ca nu ştie şi să facă cartofi prăjiti în timp ce aspiri că în rest face de toate. Puţin cam noisy, dar deh, it’s worth it if it has a good sucking.

Getting the stuff ready...
...While listening to music
Tools of the trade

Pe la prânz au venit salteaua şi patul aşa că m-am pus pe despachetat perne, lenjerie de pat, etc şi să le pun pe fiecare unde trebuie. Noptierele le-am lăsat în sufragerie ca să avem loc a doua zi când urma să montăm dulapurile de la IKEA. Care au venit şi ele pe la 3, împachetate frumos în cutii. Le-am dus în dormitor şi le-am lăsat să se odihnească până a doua zi.

The mattress came first
Followed by the bed
And ended up togther
The nightstands were waiting patiently
The big boxes from IKEA
Just waiting to be assembled

Duminică – Assembly

Bogdi se oferise mai de mult să mă ajute la asamblare şi ieri – în timp ce aşteptam mobila – l-am recrutat şi pe Francis. Cum Roxana mă lăsase fără maşina, Francis a trecut să mă ia de dimineaţă şi a adus-o şi pe Audrey să ne ţină companie. Cum nu apucasem nici unii din noi să mâncăm, am fost să-l luam pe Bogdi (care a venit şi cu Renee) şi am mers să luăm breakfast la un diner în Astoria.

Pe la 11 eram pe baricade. Pregatit tools-urile, desfăcut pachetele, întins bucăţile, citit instrucţiunile, all the works. Audrey ne-a făcut poze. Not for long tho, că s-a plictisit şi s-a dus în living să citească.

Getting the tools ready
Unpacking the boxes
Careful with the mirror
Making room to work
More packages, more pieces
Happy nail time!

So, fast forward: frame, back panel, uşi, sertare. Dă-i cu şurubleniţa, dă-i cu ciocanul. Haven’t nailed anything in a while, so i was kinda enthusiastic.

First one almost ready
Sqeezing tight
More happy nail time!
Francis getting some action
What did I say about enthusiastic :)
Side by side

După ce am terminat cu dulapurile, am trecut la corpul cu sertare.

The frame
The drawers
Assembling the drawers

Şi l-am pus frumos între cele două. Băieţii trag de mine să-mi pun televizor, dar n-am chef de TV şi în dormitor. Oricum am de gând să-mi iau un TV mare cât pentru toată casa :p

All done
Close-up
The bed & nightstands

And that was it. Am mai stat vreo oră after făcând planuri pentru sufragerie – cum trag prelungitoarele, cum pun lumina, cum aşez mobila – după care ne-am cărat fiecare pe la casele lor. Overall, a very productive day. Şi, spre surprinderea mea, IKEA nu au mai greşit conţinutul cutiilor ca altă dată

Yeey, am bedroom!

« »

About this entry