Quickie

Am fost tras de urechi că au trecut nu-ştiu-câte zile de când n-am mai scris nimic (eu văd doar 4, dar mă rog…) aşa că mi-am făcut rost de nişte timp să mai povestesc ce-am făcut. Pe scurt, că e vineri seara şi vreau să mă car.

Weekend-ul trecut am fost în Bloomfield, la văr-miu, ca iar au dat party. The usual (music, booze, same people), nimic deosebit.

Am început să mă uit prin cataloagele de la Staples după birouri. Am văzut câteva marfă, dar aş vrea să le şi văd în real life înainte să-mi comand. Am fost la vreo 4 magazine prin Manhattan dar ori nu le aveau on display, ori aveau numai câteva care nu mă interesează. În weekend dacă o să pot să iau maşina de la Roxana şi vremea e ok (acum afară e grindină) o să mă duc la un magazin mai mare – în Queens – unde sper să aibă mai multe.

Miercuri am avut vreo 20 de grade, cea mai călduroasă zi din mijlocul lui februarie încoace, aşa că am sărbătorit cu îngheţată de la Häagen-Dazs, cum se cuvine. Delicious and huge, as always, dar a fost a one-time thing, că de joi temperatura iar a scăzut la câteva grade.

Aseară (joi) am fost cu câţiva colegi la un restaurant vegetarian în Chinatown, pt nişte dim sum. Practic am încercat o grămadă de chestii interesante, relativ bune, dar n-aş fi în stare să vă zic ce-am mâncat nici bătut. Ştiu sigur că nu era nici un fel de carne (omul care organizase ieşirea e vegetarian), dar n-am idee ce era în chestiile alea. Mă rog, până azi n-am murit, aşa că presupun c-au fost ok 🙂 După dinner am fost la un cafe pt nişte hot sake şi bubble tea, yum.

În rest, la muncă, totul ok. Am tras tare săptămâna trecută ca au venit nişte gigei de la MTV să-mi vadă proiectul (ca să-şi transforme content-ul în mobile format) şi a ieşit f. bine. Mă rog, a fost doar un demo preliminar, dar e ok. Chestia e ca eu sunt singurul care lucrează la proiectul ăsta şi până acum am lucrat doar back-end (API-ul, web services), drept care pentru demo a trebuit să fac rapid un front-end. Speaking of, o să avem nevoie de un player pt frontend şi cum nu avem nici un flash developer m-am voluntariat să învăţ Flash (development that is). Am cerut o săptămână în care să nu mă frece nimeni la cap, mi-am comandat 2 cărţi de Flash de pe Amazon şi m-am pus pe treabă. Azi, la ora 4, ca până acum am avut de făcut altele. Cu puţin noroc, săptămâna viitoare îmi îndes Flashu’ în cap.


About this entry