Bday, part 2

Vineri a fost o zi superbă. Soare, cald… vară în toată regula. Pe la prânz am ieşit să ne plimbăm un pic prin împrejurimi, că era prea marfă afară.

Out in the sun
Still out in the sun
View over Ground Zero

La 7 băieţii aveau meci, aşa că pe la 6 şi ceva am luat-o spre Chelsea Piers, unde sunt stadioanele. E un complex sportiv mare acolo, cu săli pt toate sporturile posibile. Echipa cu care trebuiau să joace ai noştrii nu s-a prezentat, aşa că am caştigat by default. Dacă tot erau acolo au jucat între ei până la 8 când am plecat spre restaurant.

S-au strâns vreo 14 persoane până la urmă, toţi colegi de muncă (+ one girlfriend), plus Craig, fostul nostru system administrator (de pe vremea când eram toţi la IA). Şi i-am dat bătaie cu mâncare, băutură, voie bună 🙂 Mi-au şi cântat “Happy Birthday” (de vreo 4 ori, de până am plecat ştia tot restaurantul că e ziua mea) iar la ieşire ne-am tras şi o poză cu tot grupul.

Eugene & Francis
Fitim, me and Craig
Craig, Ethan, Eugene & Francis
From right to left: Sean, his girlfriend, Francis, Eugene
Mark, Mickey, Joe
Joe & Yacine
Happy Ethan
After blowing the candle
Group picture

După restaurant am mers să continuăm petrecerea, la o terasă de pe Fifth Avenue, lângă Empire State Building. Aceeaşi la care am fost şi când m-am întors anul trecut în State (vă povesteam într-unul din primele posturi), respectiv aia care e sus, pe cladire.

Empire State Building
Empire State Building

Am stat afară, ca aveam super privelişte, dar deja se făcuse cam frig – fiind aşa sus, cam bătea vântul. Dar măcar ne-am tras o masă şmecheră, din lemn cioplit, cu nişte scaune asişderea. Am băgat nişte mojitos şi am stat la taclale.

Ethan
Eugene
Francis, me
Yacine
Yours truly
Me & Fitim

Când n-am mai putut de frig am coborât în cladire. Am mai băgat şi acolo o rundă de băuturi şi pe urmă ne-am cărat. Majoritatea s-au dus acasă ca erau rupţi, iar eu cu Yacine am mai rămas un pic în oraş. Am ajuns acasă pe la 3 şi ceva şi am picat lat.


About this entry