Weekend recap

Sâmbătă am fost la cumpărături cu Francis şi Audrey, respectiv m-au dus cu maşina pe unde aveam nevoie. Întâi am fost la Home Depot să ma uit de un AC – deocamdată e destul de bine, dar când se strânge multă lume se face prea cald – dar încă nu m-am hotărât să iau unul. Am văzut ce există, care sunt opţiunile şi când o fi cazul vin şi îmi iau.

Tot uitându-mă dupa ACuri am ajuns şi într-un Best Buy unde mi-am găsit în sfârşit un TV stand care să-mi placă. Geam negru, mat, glossy. Am dat târcoale şi pe la TVuri şi era cât pe ce să plec cu unul, dar am zis că mai bine îmi iau întâi mobilă de bucătarie să scap de ea şi TV la începutul lunii viitoare (unde s-ar putea să fie şi oferte pt 4 iulie).

După asta am tulit-o spre IKEA, unde încet-încet s-a dus toată ziua. Estimarea mea iniţială era cam de 2000$ pentru toată bucătăria (pantry + 4 base cabinets), astea în condiţiile în care mi-am ales ca material un lemn destul de mişto. Well, gândidu-mă eu mai bine am ajuns la concluzia că nu merită să arunc atâţia bani pt o chestie care nu mă interesează câtuşi de puţin cum arată – de gătit nu prea o să gătesc eu, iar de mâncat oricum mănânc în sufragerie. Bucătăria trebuie să fie funcţională şi atât. Aşa că am downgradat materialul şi am reuşit să-mi iau tot ce vroiam cu vreo 700$. Vin în 2 săptămâni, pt că le aveau în depozit şi le-am cerut să mi le livreze în weekend.

După mobilă am fost şi la un film – Knocked Up (IMDb | Official Site | Trailer) – o comedie drăguţă. Îl recomand tuturor, în special celor care se simt 😀


About this entry