7 zile intr-un post

(à la cincinalu’ în 4 ani jumate, ştiţi voi…)

Luni a început prost. For some reason am dormit naşpă toată noaptea şi dimineaţa când m-am trezit mai şi ploua de rupea. Super mood de mers la muncă (unde, btw, în ultima vreme mă cam plictisesc de moarte). Când am ajuns am dat şi de poze de la ziua unor prieteni care m-au băgat într-o nostalgie de zile mari – d’aia depresivă – care mi-a tăiat până şi pofta de mâncare că nu mi-a trebuit nimic toată ziua. Dar se pare că cineva acolo sus mă iubeşte că a ţinut neapărat să-mi ridice moralul, în sensul că am primit la muncă două chestii comandate săptămâna precedentă – nişte LEGOuri (printre care un chess set super cute) şi… umm… un Playstation 3. Pe care l-am luat aşa, cam din greşeală, dar e bun la casa omului. A venit cu 6 filme Blue-Ray (Memento + 5 la alegere, dintr-o listă) şi telecomandă moca. Când vine şi televizorul (sâmbăta viitore) vă dau mai multe detalii despre cum e. Pana atunci, stă în cutie.

Ah, btw, acum am şi LEGO ice tray :D.

Marţi seară am ieşit la un restaurant spaniol şi m-am delectat cu nişte tapas. Miercuri am fost la Bogdi (şi am fost îndopat ca de obicei) iar joi după muncă am ieşit cu Francis şi Yacine la o cafenea franţuzească pt dinner & drinks. Nimic mai relaxant după o zi plictistoare la muncă decât să stai în mijlocul New York-ului la o terasă sorbind sangria.

Seara, acasă, mi-am făcut conturi pe două site-uri de social networking: Facebook şi LinkedIn. Primul e pentru prieteni, lume cu care vreau să ţin legătura şi cu care nu apuc să vorbesc/mă văd prea des. Al doilea e o chestie business-oriented, pentru joburi şi professional contacts.

Vineri la muncă un coleg se uita ce filme au mai ieşit şi ne citeşte description-ul unuia: “humanity sends a spaceship to reignite a dying Sun”. Mă bufneşte râsul şi fac mişto de scriitorii de la Hollywood şi ideile lor inteligente. Seara dau de articolul asta şi îmi schimb părerea. Cred că vreau să văd filmul ăsta 🙂 Trailer here.

După muncă am fost cu Ethan, Francis şi Audrey la un all-you-can-eat sushi restaurant. Unde ne-am ghiftuit pe măsură, chestiile fiind absolut delicioase. Cred că n-am băgat atât sushi în mine în viaţa mea. Când m-am întors în Queens m-am văzut şi cu cealaltă gaşcă – Bogdi & Renee, Linh si Rob – care erau la o terasa în Astoria şi am stat cu ei la poveşti până la miezul nopţii.

Harry Potter and the Order of the Phoenix poster Sâmbătă am fost prin oraş: la un Barnes & Noble în Union Square şi să văd Harry Potter and the Order of the Phoenix (IMDb | Official Site | Trailer). Drăguţel filmul, nu chiar fantastic, dar bun. Văd că pe măsura ce trece timpul astea devin din ce în ce mai puţin pentru copii şi din ce în ce mai dark. Looking forward for the last one 🙂

Seara am fost în Jersey unde văr-miu a dat o petrecere de ziua lui. A fost mai multă lume ca de obicei, un puhoi de turci, coreeni şi o gaşcă de studente japoneze. Am stat până pe la 3.

Duminică pe la 11 am fost cu Francis şi Audrey la o terasă pe lângă unde stau for brunch. After ne-am întors la mine şi ne-am uitat la Apocalypto, că Francis nu-l văzuse. Seara am făcut ceva treabă prin casă, am aruncat nişte cutii care se tot strânseseră (şi le folosisem pe post de mese în bucătărie până mi-a venit mobila) şi am mai făcut ceva ordine. Sâmbăta viitoare vine TVul, yey!


About this entry