Sase steaguri

Azi am fost la Six Flags cu Rob şi Linh. Pentru cei care nu ştiu ce-i aia, ăsta e un parc de distracţii din Jersey, pe unde am mai fost de vreo 2 ori (am scris de el un pic pe fostul blog).

Am ajuns acolo pe la 10 şi ceva, puţin după ora deschiderii. Lucru care s-a dovedit foarte inspirat, pentru că parcul încă nu se aglomerase şi am putut să mergem pe câteva ride-uri fără să aşteptăm deloc. Am început în forţă, cu unul dintre cele mai înalte coastere din parc – Nitro. Fără loops, dar cu ditamai drop-urile.

Lângă el era Batman the Ride, care ne-a dat peste cap bine de tot 🙂 Twice.

Au urmat câteva ride-uri mai micuţe, printre care unul indoors, pe întuneric. De acolo ne-am deplasat la Superman: Ultimate Flight, unul dintre cele mai celebre coastere, care te ţine suspendat la orizontală în zbor. Pretty fun, mai ales un loop în care simţi G-urile cum te presează în scaun. Din păcate parcul era deja aglomerat aşa că am aşteptat cam o ora jumate să ne dăm 🙁

De acolo am mers la Medusa, cel mai lung coaster din parc, plin de twists & turns şi loops. Din fericire n-am prins coadă, aşa că ne-am dat de două ori şi în ăsta.

Înainte de plecare eu şi Linh ne-am făcut curaj să ne dăm în Kingda Ka, cel mai înalt, rapid, etc. – pe scurt cel mai cel mai coaster care există. Din păcate coada de aşteptare era de peste două ore aşa că am fost nevoiţi să renunţăm. Lots of crazy people in this world… Oh well, next time.


About this entry