Full weekend

We Own The Night poster Vineri seara am fost cu băieţii la We Own The Night (IMDb | Official Site | Trailer), un film despre doi fraţi – unul poliţist, unul implicat cu mafia rusească. Mă aşteptam să fie ceva gen The Departed, dar filmul e mult mai slow – o dramă în care lucrurile merg din ce în ce mai prost pentru toate personajele. E ok I guess, dar aveam high expectations and it didn’t deliver.

Sâmbătă dimineaţa m-am văzut cu Francis şi Audrey şi am mers să hăpăim nişte breakfast. Eu mâncasem deja nişte cereale, dar tot am luat o porţie de clătite cu nutella, banane şi căpşuni. Yum. După masă am fost cu ei pe la câteva magazine şi am mai făcut câteva cumpărături pentru casă.

Seara eram invitat la un party în Bloomfield. Nu prea a fost multă lume aşa că most of the night am jucat biliard cu văr-miu. Pe la 3 jumate am tras pe dreapta, pentru vreo 4 ore. La 7:40 luam busul înpoi spre NY că aveam o grămadă de chestii de făcut.

Respectiv curăţenie. Şi nu aşa, oricum, ci generală. Am dat cu aspiratorul, şters praful, spălat pe jos, curăţat baia, spălat geamurile, schimbat aşternuturi şi finally pus covorul în sufragerie. Asta după ce mi-am montat sistemul audio pe care l-am luat săptămâna trecută de la Circuit City (worst shopping experience I had in the US). Super tare jucăria, deja mi-e milă de vecinii mei 😀

Overall sunt un pas mai aproape de terminat cu casa – mai am de luat nişte tablouri şi un covoraş pentru hol. Şi câteva chestii în bucătărie. Şi cărţi pentru bibliotecă. Şi Wii. Şi… oh boy.


About this entry