One more week

S-a făcut o săptămână de când m-am întors. A trecut super repede…

La muncă am avut o grămadă pe cap. Pe lângă chestii care s-au adunat astea două săpt cât am fost în România am mai avut de lansat încă un site pentru un branch din străinătate (Spania de data asta) cu tot funul de rigoare.

Vineri pe la 2 netul la muncă a început să ne facă figuri iar pe la 3 era mort. Aşa că pentru restul zilei biroul nostru s-a transformat în grădiniţă – cu râsete, alergătură, aruncat chestii unii în alţii. După muncă am fost cu toţii la Southstreet Seaport deoarece era ultima zi a unei colege. Cald afară, băutură rece, concert în aer liber, tot ce-ţi poţi dori.

Pe la 8 m-am cărat că era ziua lui Rob şi urma să ieşim cu el la un restaurant. M-am întâlnit cu restul găştii (Bogdi, Renee, Linh, etc.) şi am fost undeva în lower east side la un local asian fusion (= cu specialităţi din toata Asia, nu doar dintr-o ţară anume). Pretty cool.

Azi afară a fost cam urâţel – practic toată săptămâna a fost soare numai azi a plouat – aşa că am folosit vremea pe timp de scuză şi m-am jucat toată ziua GTA4. Care este absolut bestial, sunt atât de multe chestii marfă în jocul ăsta că nici nu ştiu de unde să încep să vă povestesc. Pe scurt, să zicem că e o reprezentare foarte bună a New York-ului. Atât ca oraş, cât şi ca populaţie, obiceiuri, chestii 🙂

Singura pauza pe care am făcut-o a fost să ies un pic să-mi iau de mâncare şi să mă uit la The Andromeda Strain, un film făcut după o carte de Crichton. Pretty marfă.

Mâine seară se întoarce şi Erica din Hong Kong, unde a fost la o nuntă. O să mă duc la 10 la JFK să o iau.


About this entry