You don’t mess with the heat

Ahhh… weekend.

După o săptămână super aglomerată la muncă, abia aşteptam cele două zile de odihnă. Care se pare că se aplica la toţi, inclusiv la cine e responsabil cu temperatura pe sus pe acolo, că ne-am trezit dintr-o dată cu vreo 37 de grade pe cap.

În consecinţă sâmbătă am făcut ce ar fi făcut orice om normal: am stat acasă cu ventilatorul pe mine jucându-mă God of War II. Seara Erica avea un concert aşa că am fost să o văd.

Duminică dimineaţă m-am delectat cu demo-ul de Civilization Revolution – ultimul joc din seria Civ – care iese doar pe Xbox360, PS3 şi DS. E practic un fel de Civ4, ceva simplificat (cât să-l înţeleagă toţi posesorii de console) dar la fel de fun de jucat. La stilul că nu l-am lăsat din mână până nu s-a terminat.

You Don't Mess with the Zohan poster După-masă am fugit din casă (că deja se făcuse prea cald) la cinema (unde e aer condiţionat) cu Erica şi Linh să vedem You Don’t Mess with the Zohan (IMDb | Official Site | Trailer), alegerea lor. Acum, eu nu prea mă omor după filmele lui Sandler, dar decât să stau acasă, mai bine în sală. În fine, filmul e destul de amuzant – în stilul idiotic al lui musiu – dar a avut cam prea multe scene cu babe pentru gustul meu (o să înţelegeţi voi dacă apucaţi să-l vedeţi). Noroc cu Emmanuelle Chriqui – domnişoara din Entourage – care face filmul mai uşor de digerat.

Tot legat de film, o chestie funny de la muncă: noi avem un coleg la QA pe nume Lohan, faimos pentru mailurile ameninţătoare în care zbiară să i se aducă înapoi telefoanele împrumutate (el e in charge de o grămadă de mobile pe care noi facem teste). Well, vineri doi colegi au dat peste posterul filmului şi au transformat this into this 🙂


About this entry