Week recap

Marţi am fost pentru prima dată (in a very long time) la sală. Respectiv la Erica în cladire – ea stă într-una din blocurile moderne din Queens, cu gym propriu (nu întrebaţi cât costă chiria). Joi am repetat aventura şi am de gând să dau pe acolo cel puţin de 2 ori pe săptămână. Să vedem cât mă ţine.

Miercuri am fost prin oraş la câteva comic book stores să trag cu ochiul la o colecţie de art books pe care o am de mult în wishlist. Sunt absolut bestiale şi cred că o să mi le iau pe toate. Soon.

Vineri seara ne-am întâlnit cu băieţii ca să-l sărbătorim pe Ethan. Practic ziua lui a fost săptămâna trecută, dar Fitim era în Florida şi am decis să amânăm întâlnirea pe vinerea asta. Am fost la un steakhouse – Wolfgang – şi ne-am îndopat regeşte. Evident că am şi plătit pe măsură: nota a ieşit cam 90$ de căciulă (neincluzând sărbătoritul, ofc).

Ethan a plecat acasă cu un PSP (God of War special edition), vreo 6 jocuri (Grand Theft Auto, Castlevania, Final Fantasy, etc.), un DS nou, modchip pt el şi memory cards de 4 GB pt ambele device-uri. Pe scurt, o să fie ocupat multă vreme de-acum înainte 🙂

În rest, mă uit după ACuri că nu se mai poate. Vara trecută m-am descurcat cât de cât – că eram singur – dar în doi deja săracul ventilator nu mai face faţă. Problema cea mai mare rămâne alimentarea pentru că toate prizele din sufragerie sunt ocupate cu o grămadă de electronice. Singura soluţie cred că e să îl alimentez din bucătărie cumva…


About this entry