Birthdays

Sâmbătă m-am întâlnit cu Yacine în Manhattan să mergem să-i luăm cadou de ziua lui (care e luni, same as Erica). Asta pentru că epuizasem ideile de gadgets şi am decis să lăsam omul să-şi aleagă ce vrea. Respectiv haine de la John Varvatos, un magazin care – dupa stil şi preţuri – se adresează rock stars-urilor.

Am plecat de acolo cu 2 bluze/tricouri de caşmir, unul de peste 500$ şi unul de vreo 250$ (era la reducere!). Personal mi se pare absurd să dai atâţia bani pe nişte tricouri, dar dacă asta îl face pe om fericit… asta i-am luat. Eu nu mă văd cheltuind vreodată atâţia bani pe haine casual. Then again, i-aş da fără probleme pe cărţi

Duminică am sărbătorit-o pe Erica. Când s-a trezit a găsit un pacheţel şi nişte bilete la un musical pe care vroia să-l vadă de mult. Am luat breakfast-ul la un cafe din zonă şi apoi am mers pe Broadway.

Show-ul a fost… errr… ok. Ei i-a plăcut mult, eu m-am cam plictisit. După spectacol am fost să mâncăm ceva şi apoi la plimbare pe 5th Avenue. Am făcut un pit stop la un magazin de ciocolată – de unde i-am mai luat câteva chestii – şi apoi la Apple Store, de unde am plecat cu un case pentru jucărie. Seara ne-am odihnit acasă, uitându-ne pe HBO.

Luni seara ne-am strâns să-l sărbătorim pe Yacine. Am fost la un restaurant/pub american: P. J. Clarke’s. S-a lăsat cu distracţie, mâncare şi multă băutură. Am aflat a doua zi că au fost vreo 130 de shots în total, chestie care ne-a dus nota la vreo 2.200$…

Eu cu Erica, Linh, Ethan şi Francis ne-am cărat pe la 11. Restul s-au dus la un cigar bar şi apoi într-un club până spre dimineaţă, drept care a doua zi au stat frumuşel acasă ca să-şi revina.

Vineri seară, după muncă, ne-am strâns într-o berărie să o sărbătorim pe Kathy, o fostă colegă. Şi de data asta s-a lăsat cu multă băutură – mostly bere, ofc – inclusiv samplere cu o duzină de tipuri de brews.


About this entry