Long weekend

Prima luni din septembrie e sărbătoare – Labor Day – aşa că weekend-ul ăsta am avut parte de 3 zile libere. Sâmbătă am stat pe-acasă – am facut un Google gadget cu player-ul MyBloop, iar pe seară am avut musafiri.

Duminică am fost cu Erica, Ethan şi câtiva colegi la un bar în Brooklyn să jucăm Bocce – un joc italian asemănător un pic cu bowling-ul. Localul avea şi o colecţie de cărţi vechi aşa că între reprize am răsfoit volume de istorie şi atlase de geografie.

Luni am fost la un brunch în SoHo cu Erica şi câţiva prieteni de-ai ei, ocazie cu care am încercat şi eu for the first time ever eggs benedict. Pretty interesting. Seara au venit Francis şi Audrey pe la mine, cu tot cu ăla mic. Ne-am uitat la nişte episoade de Boondocks şi apoi am fost să mâncăm la un restaurant românesc (Francis e mare amator).

Ultima realizare a weekend-ului a fost că mi-am folosit pentru prima dată blu-ray burneru’ şi mi-am scris primul disc. 50 de GB cu poze – de pe la 1998 la 2006, când am venit în România pentru trei luni – backups la DVDuri.

Am ales pozele că mă gândesc că pretty much anything else se găseşte pe net – muzică, filme, jocuri, soft – şi mai bine am grijă de chestiile pe care nu mai am de unde să le iau. Plus că în ritmul în care fac poze DVDurile nu vor mai face faţă: 1998-iulie 2006 sunt 50GB, restul lui 2006 25GB iar 2007 e 50GB by itself.


About this entry