A week later

Prima săptămână după mini-vacanţa în România a fost la fel de plină ca şi precedenta. So much for resting.

Joi am fost cu Eugene şi Ethan să se tundă – au o frizerie preferată pe lângă unde lucrăm şi unde vin cam o dată la trei săptămâni. Uneori mă tund şi eu acolo, dar de data asta nu a fost cazul. De obicei după mergem prin apropiere să bem ceva dar Eug se grăbea aşa că am rămas eu şi cu Ethan şi ne-am dus în Chinatown pentru ceva light dinner şi bubble tea.

Vineri după muncă am fost să-l sărbătorim pe Sean (un coleg de muncă) la Virgil’s, un bbq restaurant în centrul Manhattan-ului. A venit o grămadă de lume, inclusiv foşti colegi (Fitim, Yacine) şi ne-am ghiftuit bine. Eu personal nu mă prea omor după mâncare “tradiţională” americană, dar a fost ok.

Sâmbătă pe la prânz am fost cu Erica şi colega ei de cameră prin Chinatown, la cumpărături, pentru că fetele plănuisera un hot pot pentru duminică seara. Pentru cine a jucat Dungeon Siege, eu am avut rolul de mule în party 🙂

Seara am ieşit la distracţie – erau două birthday parties în oraş, ambele prin cluburi. Am fost la amândouă – un pic la prima şi am stat până pe la 3 la a două. Pretty fun, should do that more often.

Duminică la prânz am trecut pe la Nico că nu mă văzusem cu “familia” de când am venit din România. Evident că n-am scăpat de îndopare, chiar dacă am protestat că merg la altă masa în câteva ore. N-a fost să fie.

Seara am fost la Erica la hot pot, unde am făcut cunoştiinţă cu lume nouă – rude şi prieteni de-ai colegei de cameră. A fost fun şi de data asta, e distractiv să ai o grămadă de oameni în jurul unei măsuţe, luptându-se pe mâncare. Am adus şi nişte chocolate candies care au fost super bune. Cum afară e un ger să-l tai cu cuţitul, am rămas peste noapte la Erica.


About this entry