Another weekend

Vineri am avut o zi scurtă, pentru că am avut petrecerea de Crăciun a firmei. Cam slăbuţă chestia, ne-au comandat mâncare la birou (chestii destul de bune, nu pizza sau crap-uri) după care lumea s-a dus la bowling. Eu am sărit peste partea a doua şi în schimb m-am dus să-l ajut pe Ethan (care e în vacanţă) cu mutatul. I-am vizitat şi aparatmentul cu ocazia asta si pot să zic că e marfă.

După, l-am luat şi pe Francis şi am venit în zonă la mine să mâncăm la un restaurant columbian (favoritul lui Ethan) şi apoi la mine unde n-am jucat până la 4 dimineaţa, ca nişte oameni în toată firea ce suntem. Pentru curioşi, am pus la mine pe FTP câteva filmuleţe cu un side-scroller şi MK vs DC.

Sâmbătă a fost văr-miu pe la mine şi ne-am uitat la filme. El nu văzuse Kung Fu Hustle aşa că ne-am distrat cu el. Seara m-am jucat Red Alert 3, că nu prea apucasem să mă dau cu el de când m-am întors din România.

Duminică am fost cu Erica la cumpărături prin Queens Mall. Seara a prins-o cheful de gătit, aşa că şi-a făcut de treabă la bucătărie în timp ce eu mă uitam la Video Games Awards. A gătit fata pentru toată săptămâna care vine, aşa că o să economisesc banii pe mâncare pe următoarele zile.

Tot la capitolul mâncare, o fostă colegă s-a apucat de făcut (şi vândut) prăjiturele şi a trecut astăzi pe la mine să-mi dea nişte free samples. Yum. În concluzie viaţa e frumoasă, am domnişoare care îmi dau de mâncare, mai e un pic şi ajung ca ăia cu haremu’ de tipe care le decojesc struguri.


About this entry