March Recap

Bah, văd că ajung să scriu un post pe lună, și ăla pe post de recapitulare… Oh well, at least spring is here.

Azi a fost super cald și frumos – aproape 20 de grade – așa că am făcut o mică excursie până la Ethan acasă, să mai lucrăm ceva la Bloop. A venit și Francis și ne-am bloopărit toată după-amiaza, el cu instalat niște virtual machines, Ethan cu PayPal interfaces și eu cu niște CSSuri. Pe seară am ieșit să mâncăm și somehow am ajuns la mine să ne jucăm un board game – Settlers of Catan. Foarte fun.

În rest… ce s-a mai întâmplat interesant… ah, am fost la un concert Prodigy săptămâna trecută. Foarte marfă, m-am simțit ca în liceu again 🙂 Au cântat majoritatea melodiilor clasice și doar câteva chestii noi.

La capitolul pierdut vremea cu games am terminat GTA4 și sunt aproape gata cu Halo Wars. Am început GTA: Chinatown Wars azi în metrou în drum spre Ethan și e clar că am găsit cu ce să-mi umplu următoarele săptămâni de mers la muncă.

Vorbind de muncă, mă distrez de minune cu Androidul, de-am ajuns să stau de bunăvoie și nesilit de nimeni peste program să lucrez la el, așa de mult îmi place. Mi-am luat două cărți despre dezvoltat aplicații pe el și le-am ros din scoarță-n-scoarță săptămâna trecută, așa că acum știu să fac aplicații optimizate bine de tot pentru platformă. It’s a lot of fun.


About this entry