Rocking Out

Vineri seară am strâns lumea la mine la un Rock Band/Guitar Hero party. Ne-am orăcăit bine de tot timp de câteva ore cu mic-ul și chitările – sadly, drums-urile erau broken :(. Rob a fost de departe cel mai bun vocalist, restul luptându-ne cu chitara și basul. Am băgat și un pic de Wii la un moment dat, iar după ce majoritatea au plecat, eu cu Ethan și Andre am rockărit la greu pe Guitar Hero: Metallica. Cred că vecinii mei au fost foarte fericiți să asculte Seek and Destroy la 2 noaptea 😀

Per total sunt drăguțe joculețele – cam silly așa, dar fun. Eu nu m-aș fi băgat să mi le cumpăr dacă nu le primeam cadou, dar după ce m-am tot dat weekend-ul ăsta cu ele trebuie să recunosc că sunt destul de marfă. Până la urmă e ceva mai interactiv decât doar să asculți muzica, și faptul că ce faci tu acolo influențează dacă se aude cum trebuie sau nu te face să te implici în melodie. Ah, și cu ocazia asta am descoperit și niște muzică nouă – piese clasice de rock de care nu știam (sau nu știam cum se numesc/cine le cântă).

Sâmbătă seară am fost la un concert Nightwish – pentru a doua oară de când sunt aici. Au cântat în același loc ca și data trecută, dar parcă au fost mai puțin oameni de data asta. Oricum, a fost destul de marfă, mai puțin “costumul” (dacă pot să-i zic așa) domnișoarei care arăta ca o mușama. Au avut un invitat – un gigel cu un cimpoi – și au cântat câteva piese cu ăla (like Last of the Wilds de pe ultimul album). Au cântat vreo două ore și au terminat cu un bis în forță – Wish I Had An Angel.


About this entry