Punct și de la capăt

Au trecut aproape 4 luni de când n-am mai scris nimic pe blog. De fapt, am scris tot anul ăsta mai puține posturi decât scriam pe vremuri într-o lună… 🙁 Motivele sunt multe și diverse – de la părinți în vizită la ocupatul timpului cu chestii mai entertaining – dar bottom line-ul e că n-am mai avut timp și chef de scris.

Well, în încercarea de a remedia această problemă am decis să pun capăt blogului curent și să încep unul nou. De ce nu scriu în continuare? Mostly because actualul e un complete mess, cu poze pe vreo trei hosting-uri, cu stiluri dependente de teme (care s-au schimbat de vreo 3 ori) și care devine din ce în ce mai greu de întreținut. Vreau să schimb chestia asta, așa că mă mut de la un blog în care mi-am băgat nasul și am făcut customizări (care mai târziu mi-au făcut probleme) la unul fresh-off-the-box.

Dpdv al conținutului, o mare diferență o să fie că de acum încolo o să scriu în engleză – încerc să trec de la “blog pentru prietenii din România” la “blog pentru mine și prietenii de peste tot”. De asemenea aș vrea să scriu chestii mai variate, nu numai ce-am mai făcut și ce-am mâncat. În fine, mai bine mă abțin de la promisiuni și om vedea ce-o ieși.

“American Life” o să rămână la URLul ăsta – http://oldblog.cristianradu.com/ – pentru cine mai vrea să reviziteze amănunte din viața mea din ultimii doi ani. I doubt they’ll be many.

Cheers și ne vedem pe noul blog, la aceeași adresă: http://blog.cristianradu.com/

«

About this entry