Journey in the U.K.


Ba baieti, daca ati ajuns la pagina asta probabil ma cunoasteti de undeva, ca altfel nu dati voi de ea... La inceput era doar o pagina amarata facuta ca sa le trimit prietenilor din tara pozele care le-am facut pe-aici, dar cum nu imi place sa fac pagini amarate, am muncit ceva la ea si iata rezultatul. Oricum, am sacrificat grafica in favoarea vitezei, ca stiu eu cum merg modemurile pe-acasa.

De asemenea am mai bagat si mailurile trimise la prieteni - daca nu va considerati in aceasta categorie, mai bine nu le cititi - pentru ca de fiecare data se mai trezea unu' ca n-a primit un mail si ca nu stia ce-am mai facut. Cu timpul, o sa le pun aici si pe urmatoarele...

Sorry pentru popup-u'ala enervant, dar alternativa era un banner mare si scarbos care strica toata pagina... Dati-i minimize si ignorati-l. A, si ca sa nu uit: site-ul merge bine si in 800x600 dar apar mici probleme la unele poze (in sensul ca sunt prea mari si ies din ecran). In concluzie, va recomand 1024x768.Pictures

Aici o sa va pun diverse poze facute pe-aici. Daca facem rost de o camera digitala, o sa mearga repede. Daca nu... ghinion, ca nu sta nimeni sa developeze filme p'aici.

York
6 aprilie 2001. Am fost intr-o mica excursie cu autocarul la York. Am stat doar cateva ore, dar am avut timp sa vizitam cate ceva. Am avut la noi o camera digitala luata de fete de la colegiu, asa ca am facut ceva poze. Cateva dintre ele le gasiti aici.

Manchester
6 mai 2001. Ne-au luat astia din nou cu autocaru' sa vedem un "street festival". Iar am avut respectiva camera digitala, asa ca iar am tras poze cu tona.

Gashca
V-am promis demult ca o sa fac poze cu toti din gasca si ca o sa va scriu cate ceva despre fiecare. Pozele-s gata si le-am pus pe net. De texte nu prea am timp. Daca mai vreti, gasiti pe site-ul lu' Remus.Writings

Aici o sa pun mailurile pe care le-am trimis in tara - alea mari si voluminoase - in care tot povesteam ce-am facut pe aici. Le gasiti mai jos intr-o ordine (aproximativ) cronologica.

Chapter -1-   prima saptamana in Anglia. Primul (si ultimul) jurnal.
Chapter -2-   despre colegiu, net, chiuvete... :)
Chapter -3-   viata de noapte in Darlington.
Chapter -4-   despre mine si banda mea plimbatoare.
Chapter -5-   la biblioteca si supermarket.
Chapter -6-   excursia la York.
Chapter -7-   expozitia de la Cornmill; zilele de Paste.
Chapter -8-   ziua mea si alte zile.
Chapter -9-   la Cambridge si Edinburgh
Chapter -10-  la Oxford. excursia la Manchester. noaptea cu politia.
Chapter -11-  telegrama.
Chapter -12-  excursia la Stratford si noaptea la York.


Back to my Home Page